Wie ben ik

Kennis, ervaring en specialisaties

Mijn naam is Ria Cornelisse. Ik ben moeder van drie dochters en een zoon.

Mijn loopbaan als fysiotherapeute is begonnen bij verschillende ziekenhuizen. Sinds 2005 heb ik een eigen praktijk in bekken - en kinderfysiotherapie in Boxmeer én tevens een vestiging in Cuijk.

Ik ben gespecialiseerd in de behandeling van bekkenbodemklachten bij kinderen, vrouwen en mannen.

Ik ben actief binnen de beroepsgroep van Fysiotherapeuten en actief verbonden aan BodemFit; Het kenniscentrum voor Bekkenfysiotherapie.

Door mijn samenwerkingsverbanden met huisartsen, urologen en gynaecologen, verloskundigen, kinderartsen en consultatiebureaus ben ik in staat om altijd de optimale therapie te geven die u helpt weer midden in het leven te komen staan.

Naast mijn werk heb ik nog andere interesses. Met mijn zussen hebben we zeer geregeld schildersessies waar ik zowel de familiaire contacten onderhoud maar ook wat creativiteit in kwijt kan. Om mijn conditie op peil te houden bezoek ik regelmatig het fitnesscentrum en deel ik met mijn man sportieve momenten op de tennisbaan of tijdens het wielrennen. (O.a  in  2011, 2012  heb ik Alpe d ' HuZes  en in 2013, 2015  de Mont Ventoux 3 keer beklommen). Mijn vakanties breng ik ook graag actief/ sportief door.

Het is voor ieder mens belangrijk om midden in het leven te kunnen staan. Dat u boodschappen kunt doen zonder angst te hebben voor bijvoorbeeld ongewenst urineverlies. Dat uw kind gewoon naar een feestje kan en niet bang is om per ongeluk in de broek te plassen of te poepen.
 

Jeanne Strijbosch

In mijn praktijk is  collega Jeanne Strijbosch tijdelijk niet meer werkzaam.